og hør mere om, hvordan vi kan optimere din is!

Spørg og bestil her

Har du behov for et samlet tilbud, brug for tips og rådgivning omkring vores vafler, drys eller andre produkter eller noget helt tredje, så tøv ikke med at kontakte os.

Waffle Supply ApS (Kolding Snacks ApS)
Hedemølle Erhvervsvej 25
8850 Bjerringbro
cvr.nr: 43755390

Telefon: 88 44 75 75 

Email: kontakt@wafflesupply.dk

 

Om os og Kolding Snacks ApS

Kolding Snacks ApS overtog virksomhedsnavnet fra tidligere ejer Henning Pedersen, der drev sin virksomhed fra Kolding. I år 2017 overtog Dorthe og Leif Christensen virksomheden.

I dag ligger virksomheden i Egtved, nord for Vejle, hvor en stor lagerhal huser de mange varer, der dagligt bliver leveret i sæsonperioden. 

Kolding Snacks ApS har faste vareture til sine kunder, med egen firmabil og fast chauffør. Det glæder de mange kunder, der hver uge får besøg af salgschauffør Jeppe Bertelsen, der ligeledes sætter varerne ind hos kunderne, hvor det ønskes efter aftale. Service er noget Kolding Snacks ApS lægger stor vægt på, da det bidrager til et godt samarbejde mellem kunde og virksomhed.

Den nyoprettet webshop henvender sig til erhvervs -og privatkunder. Vi tilbyder et færdigt koncept til vores kunder indenfor vafler, drys, mel, varme som kolde drikke, papir- og hygiejneartikler samt emballage.

Kolding Snacks ApS bestræber sig på år efter år, at komme med nyheder, som vores kunder kan glæde sig til.

Kolding Snacks ApS er altid parat ved telefonen, når det gælder et uforpligtende tilbud, og finder du ikke varen på vores webshop, er du altid velkommen til at ringe på tlf. 88 44 75 75 eller du kan sende os en mail på: kontor@koldingsnacks.dk